bellen010 - 760 30 00

  • Detachering Internet Professionals
  • detachering-portal-professionals
  • detachering-security-professionals
  • detachering-internet-specialisten

Over BnewGen

BnewGen nodigt u uit om onderdeel te worden van iets nieuws. BnewGen is de detacheerder voor Internet, Security en Portal technologie. Opgericht door ervaren online specialisten. Ingericht om voor 100% te voldoen aan uw specifieke wensen. BnewGen is een service gerichte partner die hoogwaardige online mensen biedt. BnewGenners die door ons zijn opgeleid en kandidaten met veel praktijkervaring uit het unieke BnewGen netwerk.

De BnewGen manier

BnewGen levert de beste online specialisten. Deze mensen kunnen we bieden, omdat we investeren in kennis, opleiding en certificering. Daarnaast kennen wij als geen ander de weg om voor u de beste kandidaten te vinden, als we deze niet in huis hebben. Daarvoor treden we regelmatig buiten de gebaande paden en vissen we in andere vijvers dan u gewend bent.

Waarom werken we zoals we werken

BnewGen haalt het beste uit zichzelf en de mensen die voor ons werken. Onze manier van werken is samenwerken, met u. Via korte lijnen, zonder langdurige projectplanning. Zo weten wij direct welke BnewGenner de ideale kandidaat is voor uw organisatie.

Wat zoekt u

Zet uw organisatie portal- en internettechnologie intensief in? Of zoekt u juist specialisten op content en marketing issues? BnewGen levert u de kandidaten die u zoekt. Snel, gedreven en servicegericht.

BnewGen, Let's meet!!